Szolgáltatások

Mosás

Lakosság számára

Manapság ugyan már minden háztartásban megtalálhatóak a mosógépek, melyek akár előre beprogramozva vagy már távvezérléssel is elindíthatóak, ami nagyszerű segítség lehet a rohanó háziasszonyok életében, viszont még ezek a csúcstechnológiás gépes is rendelkeznek úgynevezett súlykorláttal, valamint egy hatékonysági fokozattal.

Ezekben az esetekben, amikor túl nagy vagy súlyos, esetleg makacsul foltos a textil tökéletes megoldás a mosodai szolgáltatás.

A mosodai szolgáltatások igénybevételével semmi más dolgunk nincs, mint leadni a tisztításra váró textíliákat, majd frissen mosva, vasalva berakni szépen a szekrénybe, mit sem bajlódva azok otthoni mosásával és szárításával, illetve vasalásával.


Intézmények, vendéglátóegységek számára

Ezen szolgáltatást kimondottan éttermeknek, panzióknak, szállodáknak, kollégiumoknak, szépségszalonoknak és minden olyan leendő ügyfelünknek ajánljuk, ahol bizonyos rendszerességgel nagy mennyiségben keletkezik szennyes textília.

Tudjuk, hogy egy-egy ilyen egységben nagyon fontos a textíliák élettartama. Ezért a ránk bízott textíliákat nagy gondossággal és odafigyeléssel kezeljük, hogy a hibátlan, azaz makulátlan tisztaság mellett elengedhetetlen legyen a lehető leghosszabb élettartam elérése.

Ezt kizárólag úgy tudjuk tökéletesen biztosítani, hogy a textíliákat csakis kímélő mosószerekkel mossuk, ahogy a szennyezettség és anyagösszetétel megkívánja!

Így a hófehér textíliák ragyogóan fehérek és foltmentesek lesznek, míg a színes textíliák megőrzik színüket megszabadulva a makacsabb foltoktól. Majd következőképp igénybe vehető ugyanúgy a vasalási szolgáltatás, mely biztosítja a nélkülözhetetlen, gyűrődésmentes simaságot.


Vasalás

Mi tudjuk, hogy a vasalás, mint olyan, nagyon megerőltető házimunka. Ezen felül rengeteg időt vesz el úgy, hogy tényleges látszatát a szekrényajtók mélyen elrejtik.

Cégünk leveszi a terhet a válláról, még, ha a mosási fázist nem is igényli. Csakis kizárólag vasaltatásra is van nálunk lehetőség. Szakszerűen, a lehető legnagyobb gondossággal és az anyag kívánt hőmérsékletének megfelelően vasaljuk gyűrődésmentesre és tökéletesen simára a ruhaneműit.

Említést igényel még azon textil termékek csoportja, melyet házilagosan lehetetlen vagy nagyon nehéz, körülményes a megfelelő módon kezelni, vasalni (pl az élre vasalt férfi öltöny nadrágok).


Ruha javítása, készítése

Minden, ami elszakadt, leszakadt, kilyukadt, tönkrement a ruhatára bármelyik darabján, mi megvarrjuk, megjavítjuk, kicseréljük (cipzár, gomb, patent, bélés, zseb). Nem kell még megválnia tőle, mert, ha van rá megoldás, megoldjuk Önnek. Ezen felül ruháját méretre is igazítjuk, ha valami okból kifolyólag nem passzolna Önre.

A sikeres ember egyik fontos szempontja, hogy meg legyen a megfelelő komfortérzete, ezen belül is a kifogástalan öltözék. Így, ha öltözéke nem szakadt, a nadrágja nem hosszabb a kelleténél, az inggomb nem hiányzik, akkor magabiztosnak érezheti magát. Legyen szó üzleti megbeszélésről, tárgyalásról, szabadidős tevékenységről vagy akár egy csodás családi eseményről a ruhája felől teljes megnyugvás övezheti.

S amire bizton számíthat! Pontos, gyors és precíz munka, mindezzel az Ön igényeihez igazodva.

Vállaljuk egyedileg kitalált, megálmodott ruhák elkészítését is.

Szakszerű, több éves tapasztalattal és speciális gépekkel rendelkezünk.

www.rendet-rakok.hu - Ruhaszervíz - 2016