Termékek

Kínálatunk között 44 féle méretben, különböző teherbírással talál fém-, csavarkötésű polcokat (Salgó-dexion, Fordex).

Természetesen ezen elemek nem csupán gyönyörű fényes, horganyzott kivitelben, hanem akár porszort, festett változatban is elérhetőek. A "mindent egy helyen" elvén működve Önnek a tartóprofilért és a szükséges kötőelemekért sem kell máshová mennie.

A profilokat is kínáljuk különböző magasságban és terhelhetőségben, s természetesen elérhetőek festett kivitelben egyaránt. Készletünk között általában felelhetőek használt avagy osztályos elemek is, melyek kedvezőbb árfekvéssel bírnak!

Régóta a piacot hódítja ez a fajta raktártechnikai berendezés, mert esztétikus, praktikus, összeszerelése nem igényel különösebb szaktudást és a helységet rendezetté, jól átláthatóvá teszi. A terhelhetősége 100 kg-tól egészen 250 kg-ig változik a készletpalettán belül.

Termékismertetõ

Az általunk forgalmazott termékek horganyzott acél tartóprofilok és polclemezek a szükséges kötőelemekkel. Választhat a közismert Salgó-Dexion vagy a Fordex fantázia néven szereplő polcrendszer közül, melyek kompatibilisek jelenleg a piacon lévő, más néven kapható, de megegyező perforációval bíró csavarkötésű polcos állvánnyal, valamint jól kombinálható más állványrendszerekkel. Polclemezeink 44 különböző méretben kaphatóak, így a különböző magasságú és erősségű tartóprofilokkal számtalan variációban összeállíthatóak.

További előnyei:

- Tetszés szerint bővíthető, variálható.

- Minimális szakértelemmel gyorsan összeállítható.

Teherbírás: a polclemezek anyagvastagságtól függően 130-250 kg-mal terhelhetőek.

Háttér dokumentáció: a termékek minőségi bizonyítvánnyal ill. ÉME tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Felhasználási terület: a Salgó-Dexion és a Fordex polcok szinte minden területen alkalmazhatóak háztartásoktól kezdve, eladóterekben, irattárakban, valamint egészen a galériás raktárbázisokig.

Polcrendszer

Igyekszünk valamennyi megrendelőnk igényeit figyelembe véve testre szabott raktározási és archiválási megoldásokat kínálni. Az általunk kínált fémpolcok akár otthoni használatra, akár raktárakban vagy üzleti berendezésként is megfelelnek. Karbantartást nem igényelnek, egyszerű az összeszerelésük, és számtalan terhelési feladatra alkalmasak. Használatukkal hely takarítható meg, bármilyen helyiségről is legyen szó: lakásban háztartási fémpolc, munkahelyen irattári polc, raktárban akár galériás polcrendszer segítségével maximális helykihasználást lehet elérni. Raktárakban és üzletekben ezen fémpolcrendszer nagyszerű kialakítása révén több árut lehet elhelyezni, stabilitásuknak és nagy teherbírásuknak köszönhetően - lemezvastagságtól függően 120-250 kg - nagy tömegű tárgyak is biztonságosan elhelyezhetőek rajtuk, akár többszintes állványok is kialakíthatóak. Kisebb alapterületű raktárakba, ha a galériás polcrendszer kerül, jóval több árut, eszközt, nyersanyagot vagy éppen készterméket lehet tárolni. Ugyanakkor egy adott mennyiségű raktározásra szánt anyag ezen polcrendszerekre helyezve kisebb helyen elfér, kisebb raktárra van szükség, következésképpen kevesebb lesz a fenntartási költség.

Fémpolc

A fémpolc rendszereink horganyzott profilokból, acélpolcokból, saroklemezekből és csavarokból tevődnek össze. Mivel 60 féle méretben kínáljuk a fémpolc elemeket, azok más-más méretű és teherbírású tartóprofilokkal könnyűszerrel variálhatóak, számtalan szerkezeti formát lehet kialakítani belőlük. A kialakított polcrendszer vagy állvány szükség esetén könnyen szétszerelhető, és más formában összecsavarozható. Termékeink jól összeilleszthetőek a kereskedelemben kapható, más név alatt forgalmazott, hasonló perforációval rendelkező polcokkal (egyéb gyártású fémpolcokkal) és állványrendszerekkel. Horgonyzott és festett kivitelben készítjük termékeinket. Az előbbi korrózióállóbb, az utóbbi tetszetősebb, így a megrendelőink döntik el, hogy a felhasználási terület függvényében melyik megoldást választják. A fémpolcok üzletberendezések kialakítására is megfelelnek. A tetszés szerint bővíthető és a helyiség jellegzetességeihez igazítható polcokkal helytakarékos üzletberendezés alakítható ki minimális hozzáértéssel.

www.rendet-rakok.hu - Polckereskedés - 2016